Stef-Mar - opinie?

filjed

Re: Stef-Mar - opinie?

Postautor: filjed » 04 lis 2017, 15:00

Kupiłem u nich przez internet czarnoprochowca ponad dwa tygodnie temu. Przelew poszedł. Po tygodniu zadzwoniła pani i poinformowała mnie, że to co kupiłem było jedynie na stronie www, a w rzeczywistości już dawno zostało sprzedane. Zapytała czy chcę zwrot kasy, czy wybiorę sobie coś innego z ich strony, czy też zaczekam za nową dostawą - bo takowa jest, ale jeszcze jej nie ma w necie. Powiedziałem, że poczekam. No więc czekam aż nowe zabawki pojawią się w necie. Trochę długo to trwa. Nowa dostawa niby już jest, ale oferty na ich stronie brak.
Taką więc mam przygodę ze Stef-Marem.

Awatar użytkownika
FunkyKoval

Postautor: FunkyKoval » 04 lis 2017, 15:25

Stef-Mar jako firma jest gościem na naszym zlocie kolekcjonerów. Wiem, że członkowie stowarzyszenia kupują u Niego głównie broń kolekcjonerką i używana, do tego w zeszłym roku przebojem była amunicja .22 LR w cenie .20 PLN/szt. pakowana zbiorczo po 1000 szt. Pamiętaj, że kupując w firmie masz rękojmię 6 miesięcy.

Awatar użytkownika
FunkyKoval

Postautor: FunkyKoval » 06 lis 2017, 11:36

:lol: oczywiście chodziło o http://poznan.naszemiasto.pl/artykul/ii ... id,tm.html
Na głównym zdjęciu własnie stoisko Stef_Mar

Wróć do „Kupię”