Cześć,
Nabyłem parę tygodni temu pistolet SCCY, fajny i ergonomiczny sprzęcik, ale... w trakcie strzelania odpadła szczerbinka. System montażu bardzo prosty, kontrowana mikro imbusem. Niestety potrzebuję rozmiar imbusa trochę większy, niż 1,5, próbowałem kilku, ale nie mogę tego ogarnąć.
Może ktoś z Was pomóc przy montażu?
Pozdrowienia,
Tom
Pomoc w montażu szczerbinki SCCY
Re: Pomoc w montażu szczerbinki SCCY
We wtorki, po 18stej, jestem na WKSie, ale mogę podjechać np. na Magnum.
Jeżeli jest to pistolet Hamerykański to możesz potrzebować imbusów calowych . Kiedyś w jednej firmie naprawialiśmy dużo amerykańców i miałem taki komplet niektóre rozmiary były prawie identyczne jak nasze metryczne (zamienne) ale z tymi małymi był problem .
ps Nie mam takiego zestawu ale mam komplet takich małych pierdolników jak do telefonów i można by popróbować . Skąd jesteś ?
ps Nie mam takiego zestawu ale mam komplet takich małych pierdolników jak do telefonów i można by popróbować . Skąd jesteś ?
Jeśli wyjmiecie broń spod prawa,to tylko ludzie wyjęci spod prawa będą ja posiadać!
Blacharz samochodowy , burak po zawodówce
- FunkyKoval
http://www.sccy.com/
Fajny, zwłaszcza ten fioletowy
Dobra, czyli potrzebujesz klucz, "robaczka" masz?
Potrzebujesz prawdopodobnie klucz .05, na alle... za komplet ok 40 PLN, w casto też widziałem calowe
Fajny, zwłaszcza ten fioletowy
Dobra, czyli potrzebujesz klucz, "robaczka" masz?
Potrzebujesz prawdopodobnie klucz .05, na alle... za komplet ok 40 PLN, w casto też widziałem calowe
Jestem z Poznania, miałem być na Magnum w czwartek, ale nie dałem rady.
Tak, to na pewno calówka, czekam na potwierdzenie z Magazynu Uzbrojenia, jaki dokładnie rozmiar.
A swoją drogą, fajny pistolet i jestem mocno pozytywnie zaskoczony ergonomia i skupieniem:)
Tak, to na pewno calówka, czekam na potwierdzenie z Magazynu Uzbrojenia, jaki dokładnie rozmiar.
A swoją drogą, fajny pistolet i jestem mocno pozytywnie zaskoczony ergonomia i skupieniem:)
Wpadnij do Podstolic w niedzielę to oblukamy
Jeśli wyjmiecie broń spod prawa,to tylko ludzie wyjęci spod prawa będą ja posiadać!
Będę się starał, ale ciężko z czasem w niedzielę...
kupiłem kiedyś w casto zestaw imbusów metrycznych i calowych - ze 40 sztuk łącznie za jakieś śmieszne 30-40 zł. Kup coś takiego i nigdy nie zabraknie Ci odpowiedniego klucza
Pozdrawiam
ADIK
Lepiej trafić z 0.22 LR niż chybić z 0.44 Magnum
ADIK
Lepiej trafić z 0.22 LR niż chybić z 0.44 Magnum
Ok, jutro podjadę i zobaczę, czy mają. Dzięki!
Będę jutro w Podstolicach.
Przy okazji przetestuję nowy kompensator do AKMSa;)
Przy okazji przetestuję nowy kompensator do AKMSa;)