kurs na instruktora strzelectwa sportowego

Marek Jôzef

kurs na instruktora strzelectwa sportowego

Postautor: Marek Jôzef » 17 lut 2017, 19:53

Kłaniam się. Co można robić po kursie on line instruktora strzelectwa sportowego.?Czy są honorowane takie uprawnienia i czy Zbrojownia to akceptuje?W tych sprawach wiem bardzo mało.Niedawno uzyskałem patent, ale chciałbym służyć innym pomocą.Proszę o opinię

pog

Re: kurs na instruktora strzelectwa sportowego

Postautor: pog » 17 lut 2017, 21:42

mógłbys wkleić link
...bo ja takiego właśnie szukam :)

Marek Jozef

Postautor: Marek Jozef » 25 lut 2017, 19:42

Podaję adres strony na kurs http://www.pakis.pl

Awatar użytkownika
FunkyKoval

Postautor: FunkyKoval » 15 cze 2017, 2:15

Na temat tego kursu nie mogę wiele powiedzieć, ale...
Z uwagi na to, że muszę regularnie zdawać egzamin kompetencyjny zawsze robiłem to przez SEP. Tylko raz umknął mi termin i skorzystałem z innej firmy, która wystawiała równorzędne pod względem prawnym zaświadczenia. To była istna katastrofa, człowiek który prowadził kurs nie miał zielonego pojęcia o czym mówi, ale zaświadczenie dostałem i mogę dalej pracować. Na uprawnienia dozorowe i pomiarowe bez ograniczeń miałem identyczne pytania jak dziewczyny z tesco które sprawdzają czy działa żelazko :shock:
Podsumowując, papier masz, ale co to za papier?
Ostatnio zmieniony 16 cze 2017, 7:22 przez FunkyKoval, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gopher

Postautor: Gopher » 06 lis 2017, 7:16

Tak jak napisał przedmówca - jeśli potrzebujesz tylko papier jako "klepnięcie" wiedzy i umiejętności które masz, to tania i szybka opcja. Natomiast jeśli guzik umiesz to żaden kurs Ci nie pomoże. Nawet chwalony Ka-Liber.

Ostatnio przesunięty w górę 06 lis 2017, 7:16 przez: Anonymous.

Wróć do „Opinie i recenzje”