Zawody Nieczajna 25.02.2018
Zawody Nieczajna 25.02.2018
Czy ktoś z kolegów wybierających się na najbliższe zawody do Nieczajnej miałby miejsce w aucie z Poznania i z powrotem? Dokładam się do paliwa, mogę się spotkać w całym Poznaniu, ale Obornicka na wys. Podolan/Piątkowa chyba najlepiej.
Re: Zawody Nieczajna 25.02.2018
Zapomniałem dodać że jestem ze Strzeszyna, więc dowolne miejsce w okolicach np. BP na rondzie Obornickim, dajmy na to 7.30. jak będziesz miał pytania dzwoń 5zero3zero58542.
Pozdrawiam
Maciej Górecki
Maciej Górecki
ok dzięki (ja ze Strzeszyna Greckiego także blisko) odezwę się
7:30 Bastion, idealnie
- FunkyKoval
Jak się podobały zawody?
Ja mam bardzo dobre wspomnienia, świetna pogoda, fantastyczna atmosfera i do tego jeszcze podium
Mamy jakieś zdjęcia? Taką scenografie wypada zachować dla potomnych.
Ja mam bardzo dobre wspomnienia, świetna pogoda, fantastyczna atmosfera i do tego jeszcze podium
Mamy jakieś zdjęcia? Taką scenografie wypada zachować dla potomnych.
-
- Administrator
Pogoda była wyśmienita! Zawodnicy na 102! (Dwóch na zawodach i stu w domu ) No cóż---ponoć było za zimno. Cytując klasyka wszystkich strzelców " Sorry ---taki mamy klimat"
Dziękujemy wszystkim uczestnikom i przyjaciołom za pomoc w organizacji.
Rafał Kotwicki
Zawody klasa. Sceneria zrobiła robotę i mi osobiście podobała się konwencja karabin - przejście na pm - przejście na pistolet jako odmiana od standardowego odpoczynku przed każdą konkurencją. Dzięki temu zmęczenie rąk + brak czucia dało warunki w jakich jeszcze nie strzelałem , a wynik mimo to przyzwoity.
Podziękowania dla organizatorów, kto nie był niech żałuje.
Podziękowania dla organizatorów, kto nie był niech żałuje.
Zajebiście było . Zapalenie oskrzeli, antybiotyk i L4 na tydzień.
Pozdrawiam
Maciej Górecki
Maciej Górecki
Wróć do „Najbliższy weekend - tu umawiamy się na strzelanie”