Licencje
Re: Licencje
Powinni szczęśliwcy maila dostać.
-
- Administrator
Znowu mam kilka licencji do rozdania
Ptaqu jest Twoja. i kilka innych--do odbioru na Forcie VI lub w np.Magnum 28.09. itd.

Ptaqu jest Twoja. i kilka innych--do odbioru na Forcie VI lub w np.Magnum 28.09. itd.
Rafał Kotwicki
Witajcie,
czy numer stacjonarny do WZSS-u jest obsługiwany, zdarzyło Wam się na niego dodzwonić?
czy numer stacjonarny do WZSS-u jest obsługiwany, zdarzyło Wam się na niego dodzwonić?
Prezes WZSS komórkę odbiera (i bywa bardzo pomocny).
Stacjonarki to zawsze (mój) ostatni wybór.
Stacjonarki to zawsze (mój) ostatni wybór.
Co do przedłużeń, co niektórzy tu piszą o startach do końca roku... Nie jest przypadkiem tak, że wniosek o przedłużenie powinien być złożony do końca października?
Wnioski o licencje na 2018 poszły już do PZSS?
Czy jest ktoś w stanie określić, kiedy mogę się spodziewać licencji na 2018 w przypadku gdy składałem "papiery" 17 grudnia na zawodach?
- FunkyKoval
Ja składałem w sierpniu i dostałem w styczniu
Szacuje, że marzec, ale to tylko moje misianie, u mnie mogło to trwać dłużej, ponieważ PZSS wystawiał w tym czasie licencje klubowe.

Szacuje, że marzec, ale to tylko moje misianie, u mnie mogło to trwać dłużej, ponieważ PZSS wystawiał w tym czasie licencje klubowe.
FunkyKoval pisze:Ja składałem w sierpniu i dostałem w styczniu![]()
Dostałeś licencję na 2018?