kurs na patent

Awatar użytkownika
Pekin

Re: kurs na patent

Postautor: Pekin » 24 lut 2017, 17:48

Na 99% teoria będzie na forcie VI , dzwoniłem do Jędrzeja i jutro wszystko wam powiemy na Podstolicach .
Jeśli wyjmiecie broń spod prawa,to tylko ludzie wyjęci spod prawa będą ja posiadać!
Blacharz samochodowy , burak po zawodówce

Wolo

Postautor: Wolo » 24 lut 2017, 17:49

Pekin pisze:Na 99% teoria będzie na forcie VI , dzwoniłem do Jędrzeja i jutro wszystko wam powiemy na Podstolicach .

Kolego, znasz odpowiedź na moje pytanie? To nie problem, żebym zapłacił na miejscu, bądź dziś przelewem, chcę tylko wiedzieć, czy jest po co śmigać do Podstolic.

Awatar użytkownika
Pekin

Postautor: Pekin » 24 lut 2017, 20:27

Nie wiem czy lista nie jest już zamknięta , ja się tym nie zajmuję
Jeśli wyjmiecie broń spod prawa,to tylko ludzie wyjęci spod prawa będą ja posiadać!

Awatar użytkownika
Pekin

Postautor: Pekin » 25 lut 2017, 19:28

Część praktyczna kursu zakończona :mrgreen:
Co mogę o tym powiedzieć ? Było naprawdę nieźle ale jest coś nad czym musicie popracować .
To poziom stresu ... ten bywał naprawdę GIGANTYCZNY .
Panowie spokój i jeszcze raz spokój a będzie naprawdę dobrze .
Był jeden pan który już chciał zrezygnować ...(kurwa nie ze mną takie numery :twisted: ) ale po rozmowie i popędzeniu do pracy strzelił najlepsze skupienie jakie widziałem tego dnia :o .
Mam nadzieje że głupie pomysły już wywietrzały mu z głowy i pokaże że jest PRAWDZIWYM MĘŻCZYZNĄ (takie małe wdepnięcie na ambicję :twisted: ) .
Jutro spotykamy się na teorii i pomęczymy was jeszcze trochę , do zobaczenia .

Awatar użytkownika
FunkyKoval

Postautor: FunkyKoval » 26 lut 2017, 7:49

Kurs na patent, to taki mały egzamin i znakomicie obnaża nasze słabości. Tak jak mówi Pekin....spokój i tyko spokój.
Broń nie gryzie, no chyba ze widzisz otwór lufy. :lol:
Ja byłem zaskoczony ilością uczestników i pomimo to udało mi się postrzelać rekreacyjnie.

Awatar użytkownika
Pekin

Postautor: Pekin » 26 lut 2017, 18:14

Teoria za nami , wiem że niemiłosiernie truliśmy dupę ale można to zrobić na odpierdol albo dobrze .
W sobotę wyjechałem z domu o 8,00 a wróciłem o 18 . Dzisiaj wylot 9,00 powrót 17,30 . Jutro idę odpocząć do pracy ...fajrant o 15,00 :mrgreen: .
Mam nadzieję że nasze wypociny komuś się przydadzą i właściwy egzamin zdacie bez problemów .

Awatar użytkownika
Camillo87

Postautor: Camillo87 » 26 lut 2017, 18:30

Uważam, że kurs przeprowadzono jak najbardziej poprawnie. Mi osobiście przydałoby się więcej treningu ze strzelania z pistoletu, ale pozostałymi typami broni bym również nie pogardził.
Pytanie natury technicznej: czy dziś była lista, jak to miało miejsce wczoraj? Jeżeli tak, to zapomniałem się podpisać.
0.177, 0.22LR, 9x19, 12ga

Wolo

Postautor: Wolo » 26 lut 2017, 23:31

Wyrazy uznania dla organizatorów i instruktorów. Oprócz tego, żeby było naprawdę profesjonalnie, to ,co ważne- było na pełnym luzie, co tworzyło bardzo przyjazną atmosferę.
Dziękuję za fajny weekend, Waszą cierpliwość i niezmordowane wytykanie błędów.
Do zobaczenia na strzelnicy.

Pozdrawiam,

Wolo

sadam

Postautor: sadam » 27 lut 2017, 23:36

Myślę że każdy myślący człowiek ma świadomość tego że strzelectwo sportowe, jak każdy sport wymaga długotrwałej praktyki, by osiągać dobre wyniki. Jestem świadomy że po jednym dniu intensywnego szkolenia nie stałem się strzelcem wyborowym, jednak ten dzień mnie do tego przybliża. Mogę stwierdzić po szkoleniu, że wiem co robię źle, nad czym muszę jeszcze popracować i na co zwracać szczególną uwagę by nie polec sromotnie na egzaminie na patent. Drugi dzień szklenia pomógł usystematyzować wiedzę i odnaleźć się w tym od strony formalnej. Atmosfera super, dużo pytań oraz cennych odpowiedzi. Tak trzymać! Dzięki Panowie!
Pozdrawiam i do zobaczenia na strzelnicy!

Adik

Postautor: Adik » 03 mar 2017, 20:02

Ja również dziękuję za kurs ;) Wszystko było na poziomie, a do tego teksty Pekina :twisted:

Czekam niecierpliwie na kolejne szkolenie w konwencji egzaminu patentowego :)
Pozdrawiam

ADIK

Lepiej trafić z 0.22 LR niż chybić z 0.44 Magnum

Wróć do „Z życia Zbrojowni”